среда, 20. април 2011.

ИЗБОРНЕ АКТИВНОСТИ У ОО СПС-у за Борски округ

Како су изборне активности кренуле првом конститутивном седницом Главног одбора Социјалистичке партије Србије настављене су избором и постављењима Окружних одбора Социјалистичке партије. На другој седници Главног одбора чији су чланови из ОО СПС-а Неготин, мр Милан Уруковић председник неготинских Социјалиста и Сања Савић одборник СПС-а у Скупштини општине Неготин, донете су одлуке о образовању Окружних одбора, о именовању председника и секретара Окружних одбора као и одлука о броју и саставу чланова Окружних одбора.
За председника Окружног одбора Социјалистичке партије за Борски округ именован је мр Милан Уруковић председник Општинског одбора СПС-а Неготин с обзиром да се председници Окружних одбора именују из редова председника Општинских одбора.
За чланове Окружног одбора по функцији одлуком председника Извршног одбора Главног одбора именоване су и Сања Савић члан Главног одбора СПС-а и Славица Живановић секретар Извршног одбора Општинског одбора СПС-а Неготин.
Ова постављења су резултирала изузетно добрим изборним резулатима на задњим и претходним изборима и добрим радом са чланством и симпатизерима Социјалистичке партије. То је још један изазов за све Социјалисте на Борском округу да на неким од наредних избора постигну још боље резултате.
Прву конститутивну седницу Окружног одбора СПС-а председник мр Милан Уруковић заказао је за 21.април 20011.године која ће бити одржана у просторијама Окружног одбора у Бору.

Нема коментара:

Постави коментар