субота, 9. јул 2011.

ОСНИВАЧКА СКУПШТИНА ФОЖ-а ОО СПС НЕГОТИН


Прва оснивачка Скупштина ФОЖ-а ОО СПС-а Неготин одржана је у суботу 09.јула 2011. године на којој је било присутно преко 80 чланица Форума жена Социјалистичке партије за општину Неготин. Скупштина је поред својих докумената на првој седници изабрала Скупштину Форума жена која броји 50 чланица, прву председницу Форума жена, две потпредседнице и председништво од 7 чланица.
За прву председницу ФОЖ-а ОО СПС-а Неготин изабрана је Мирјана Баланесковић, струковни инжињер геодезије из Неготина.
За потпредседнице изабране су Радмила Митровић, директор Дома за децу и омладину "Станко Пауновић" у Неготину и Наташа Керкез, васпитач у Дому ученика Пољопривредне школе "Рајко Боснић" у Неготину.
Председништво скупштине ФОЖ-а чине: Данијела Станковић-Вељковић, Маја Милојевић, Ивана Вујић, Сања Стојкић, Гордана Рајић, Сања Јовановић и Снежана Љубић.
Скупштину је отворио и све присутне чланице и госте поздравио председник Општинске организације СПС-а за општину Неготин мр Милан Уруковић.
Присутне је поздравила и госпођа Љубинка Станчуловић председник Секције Жена пензионерки општине Неготин, која је присуствовала са својим сарадницама.

Нема коментара:

Постави коментар