четвртак, 20. фебруар 2014.

ПРЕДИЗБОРНЕ АКТИВНОСТИ КОАЛИЦИЈЕ СПС-ЈС


Предизборну кампању ова коалиција наставила је у Месној заједници у Чубрa на предизборном скупу мештана села који је одржан 15.фебруара 2014.године. Скуп је био изузетно посећен. Збору је присуствовало комплетно руководство ОО СПС-а Неготин и ЈС, као и кандидат за одборника из месне заједнице Чубра  Борислав Станковић. 

На збору је истакнуто да је  у МЗ Чубра у предходном периоду урађено пресвлачење путева у селу, сви поднети пројекти и захтеви од стране Месне заједнице Чубра према Скупштини општине Неготин, одобрени су и реализовани. Остало је још у наредном периоду   урадити следеће: очистити постојећу депонију,завршити започет пут према Карбулову и санирати мост на улазу села.   


На наведеном скупу истовремено је представљен и кандидат за народног посланика у Скупштини Републике Србије, испред ОО СПС-а Неготин, на листи коалиције СПС-ПУПС-ЈС доктор  Зоран Пуслојић. По завршетку збора мештани су позвани да на изборима заказаним за 16.март 2014.године заокруже редни број 1. када су у питању локални избори и редни број 2. када се ради о парламентарним изборима како би смо подржали и нашег кандидата за народног посланика који је на тој листи.

Нема коментара:

Постави коментар